rss

Toata lumea vrea sa aiba aceasta dotare in masina. Compania producatoare nu mai face fata comenzilor

  1. 12/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intr-o lume in care masinile sunt tot mai des asemanate unor gadget-uri pe roti, compania din spatele celebrului material alcantara anunta ca nu mai face fata comenzilor primite.

    Faruri Full-LED, incarcare wireless a telefonului mobil sau hotspot WiFi pentru internet de mare viteza. Sunt doar cateva dintre echipamentele pe care le intalnim in dotarea masinilor de astazi.

    O lunga lista de optiuni ii asteapta si pe cei care pun accentul pe siguranta. Apar tot mai multe sisteme active, precum franarea autonoma de urgenta sau asistentul pentru mentinerea benzii de rulare.

    Chiar si asa, nu toti cumparatorii tin sa isi transforme noile clienti in gadget-uri pe roti. Unii clienti pun la fel de mare accent si pe posibilitatile de personalizare oferite de constructorul auto.

    Asa se explica, de altfel, si cererea mare pentru alcantara. Potrivit companiei din spatele celebrului material, comenzile au crescut atat de mult in ultima perioada incat 20% dintre acestea sunt refuzate.

    Pentru a pune capat neplacutei situatii, italienii anunta o investitie de 300 de milioane de euro pentru dublarea productiei. In momentul de fata, din fabrica din Milano ies opt milioane de metri de alcantara.

    Mai multe informatii despre criza cu care se confrunta compania Alcantara S.p.A. ,dar si care sunt principalele avantaje ale materialului realizat din poliester, poliuretan si microfibre sunt disponibile AICI.

    Vizualizari: 1341
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »