rss

Toata lumea s-a oprit in loc ca s-o admire. Cum arata pe viu masina germana cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP

  1. 19/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu toate ca nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, modelul Mercedes-AMG Project One continua sa atraga priviri pe banda rulanta. Deloc surprinzator daca tinem cont ca automobilul german gazduieste in compartimentul motor sistemul de propulsie al monoposturilor de Formula 1.

    Multe s-au mai spus si scris pana acum despre noul Mercedes-AMG Project One, insa cuvintele sunt de prisos. Foarte putine sunt cele care pot descrie cu exactitate cat de bine arata si, totodata, cat de avansat este automobilul de inalta performanta al companiei germane.

    Din fericire, urmatorul material video surprinde perfect liniile si formele sportivei din Affalterbach, comercializata in numai 275 de exemplare, la preturi incepand de la 2.27 de milioane de euro. Pentru partea tehnica vom reveni asupra primelor informatii oficiale, care anunta un sistem de propulsie imprumutat de Formula 1.

    Este vorba, mai precis, despre un sistem hibrid care combina un benzinar turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de 1.6 litri cu nu mai putin de patru motoare electrice. Puterea maxima depaseste 1.000 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 200 km/h dureaza sase secunde.

    Pachetul tehnic continua cu un sistem inteligent de tractiune integrala, o suspensie de tip pushrod, mai multe elemente aerodinamice active si discuri de franare carbon-ceramice, astfel ca sunt mari sanse ca noul Mercedes-AMG Project One sa fure de la Porsche 911 GT2 RS timpul de cel mai rapid automobil de Nurburgring.

    Intre timp insa, sportiva de peste 1.000 CP a companiei germane suceste capetele americanilor, persoanele indeajuns de norocoase sa se intalneasca modelul dezvelit oficial in toamna anului trecut, la Frankfurt, grabindu-se sa scoate telefoanele si sa imortalizeze momentul.


    Vizualizari: 2423