rss

Tiriac Auto a preluat business-ul Ford al lui ATS din zona Baneasa

  1. 28/05/2015
  2. Categoria: Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tiriac Auto, cea mai extinsa retea de distributie a marcii Ford pe piata din Romania, muta showroom-ul si service-ul Ford, incepand cu luna iunie, din Strada Parcului nr. 55-57, sector 1, intr-un nou spatiu aflat in partea de Nord a Bucurestiului, in apropierea DN1 si a centrului comercial din Baneasa.

    Noul sediu din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44 are o suprafata totala de 3.300 mp, ce include un showroom de 900 mp pentru expunerea de autoturisme si autovehicule comerciale, un spatiu de 2.400 mp dedicat serviciilor post-vanzare, precum si zone destinate birourilor administrative si desfasurarii operatiunilor generale.

    ,,Decizia mutarii showroom-ului si service-ului este o consecinta fireasca a strategiei Tiriac Auto de a imbunatati permanent serviciile oferite si de a alinia reteaua la standardele Ford Romania, accesibilitatea fiind unul dintre beneficiile majore oferite de noua locatie. Mutarea este argumentata si de expansiunea demografica si economica a zonei Baneasa, evolutie ce consideram ca poate influenta si dezvoltarea Tiriac Auto’’, a declarat Daniel Antor, Director General Tiriac Auto.

    Noul showroom Ford Tiriac Auto este deja bine cunoscut clientilor in ceea ce priveste amplasarea, fiind anterior ocupat de un alt distribuitor local autorizat al marcii, respectiv Automotive Trading Services (ATS).

    Tiriac Auto este unul dintre distribuitorii Ford cu traditie, avand o vechime de peste 23 ani pe piata, de-a lungul carora si-a asigurat un portofoliu impresionant de clienti - persoane fizice, companii nationale si multinationale.

    Pentru informatii suplimentare despre Tiriac Auto va invitam sa accesati site-ul www.fordtiriacauto.ro si pagina de Facebook a companiei.

    Vizualizari: 4535