rss

Teaser RENAULT SYMBIOZ: Viziunea asupra viitorului mobilitatii

  1. 04/09/2017
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: Symbioz
    Vezi toate fotografiile (1)


    RENAULT SYMBIOZ este un concept inovativ care va fi prezentat la Frankfurt Motor Show pe 12 septembrie, si va reprezenta o oportunitate pentru Renault de a descrie viziunea sa despre mobilitate pana in anul 2030. Acest nou concept se adreseaza asteptarilor clientilor in viitor legate de mobilitate si stil de viata ca provocari de mediu si urbane care stau in fata. Este, de asemenea, o modalitate pentru Renault de a explora mobilitate autonoma, electrica si conectata in viitor.

    Numele RENAULT SYMBIOZ este derivat din "sumbiosis", cuvantul grecesc antic pentru "a trai impreuna". Renault crede ca automobilul viitorului - ilustrat de ultimul sau concept - va functiona armonios si in interactiune permanenta cu mediul sau, infrastructura retelei rutiere si stilul de viata digital al ocupantilor sai. Litera "Z" la capat se refera la modelul electric ZE. tehnologie care conduce masina.

    Symbioz este cel de-al treilea concept major prezentat de Renault la show-urile auto din ultimul an, in timp ce compania se pregateste sa introduca un nou model de ciclu sub seful de design Laurens van den Acker.

    Urmeaza Trezor, un GT cu sasiu usor, cu o cabina de pilotaj prezentata la Paris in toamna anului trecut; si RS 2027 Vision, o interpretare a unei viitoare masini de Formula 1, prezentata la Shanghai in aprilie anul acesta. Compania a prezentat de asemenea conceptul Zoe e-Sport la Geneva, in februarie 2017.

    Renault a finalizat o reproiectare completa a gamei sale sub van den Acker, care s-a alaturat companiei in 2009 venind de la Mazda. Ciclul reinnoirii a inceput in 2012, odata cu introducerea subcompactului Renault Clio generatia a patra, care a atras atentia asupra elementelor conceptului DeZir din 2010. Redesignul s-a incheiat anul acesta cu lansarea pe piata europeana a SUV-ului Koleos.

    Vizualizari: 1012