rss

Tara care lasa cu gura cascata o lume intreaga. Presedintele a interzis toate masinile negre pe strazi

  1. 12/01/2018
  2. Tags: masini negre, masini negre interzise, masini negre turkmenistan, turkmenistan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Stirea inceputului an vine din Turkmenistan, acolo unde presedintele tocmai a interzis masinile negre pe strazile capitalei Ashgabat. Potrivit Chronicles of Turkmenistan, seful statului Gurbanguly Berdimukhamedov este extrem de superstitios si crede ca albul sa oricare alta culoare deschisa aduce noroc, iar negrul sau alta nuanta inchisa aduce numai ghinion.

    Mai tragic este ca unii proprietari de masini negre au aflat de aceasta lege halucinanta de-abia dimineata cand s-au trezit cu masinile ridicate de politie. Acestia isi pot recupera masina numai daca semneaza un document prin care se angajeaza sa revopseasca intr-o nuanta mai deschisa sau in alb.

    Singurii care se bucura de aceasta masura sunt patronii vopsitoriilor, care au dublat imediat preturile. De-acum incolo, cei din Turkmenistan vor trebui sa plateasca 1.000 de dolari pentru o revopsire totala, in loc de 500 cat plateau pana acum.

    In 2014, acelasi sef de stat a interzis geamurile cu tenta fumurie, iar un an mai tarziu a oprit importurile de masini negre pentru acelasi motiv. Ne intrebam, daca la masinile negre reactioneaza asa, oare ce face cand vede o pisica neagra?

    Vizualizari: 2045
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »