rss

L-am vazut in oglinda retrovizoare cum s-a sfaramat de parapet

  1. 14/08/2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Povestea mea s-a intamplat pe Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti si unii soferi chiar ar trebui sa invete din asta.

    S-a intamplat pe la sfarsitul verii trecute, cand ma deplasam cu un Volkswagen Passat impreuna cu cativa amici, dinspre Bucuresti spre Ramnicu Valcea.

    La un moment dat, pe la km 80,  traficul a devenit foarte aglomerat din cauza unei coloane de autocamioane ce ocupau banda intai pe o portiune de 5 - 6 km si eram nevoit sa merg cu 130 km/h pe banda a doua

    Incercand sa mentin o viteza cat de cat legala eram nevoit sa ma strecor printre tirurile de pe banda intai pentru a face loc acelor soferi care tot dadeau flash-uri si claxoane pentru ca aveau chef sa zboare pe banda a doua.

    Cand am vazut ca nu se mai poate si nu se mai poate am accelerat si eu pana la 160 km/h sperand sa scap de claxoane. Dar, nu dupa mult timp, m-am trezit cu o Dacia Logan chiar in spatele meu.
    N-am reusit sa pun semnal sa trec pe banda intai cand il si vad in oglinda retrovizoare tragand brusc dreapta. S-a intamplat ca autocamioanele sa reduca viteza din cauza unui obstacol. Reactia soferului de pe Logan a fost sa revina  pe banda a doua, dar nu a mai reusit sa se redreseze si s-a sfaramat de parapetul din mijlocul autostrazii.

    La un kilometru mai incolo am intalnit un echipaj de politie si am anuntat incidentul.

    Va salut si doresc soferilor sa dea dovada de decenta in trafic!

    Adrian Anutoiu, Galati

    Vizualizari: 1145