rss

Spionat: Renault Megane Grand Tour fara camuflaj

  1. 28/02/2009
  2. Tags: Grand Tour, Megane, Renault, Spyshot
    Vezi toate fotografiile (5)


    Urmatoarea generatie a lui Megane combi, botezata Grand Tour, va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, unde zilele de presa vor fi pe 3-4 martie, deci atunci va vom furniza primele poze oficiale.

    Pana atunci, iata cateva imagini spion, care ne arata masina in timpul unei sesiuni de filmari din Lisabona, pentru o reclama.

    Daca partea frontala nu s-a schimbat, spatele are un caracter aparte, compozitia avand cateva elemente forte, cum ar fi forma alungita a stopurilor sau volumele voluptuoase sparte de mici muchii, plasate ici-colo.
    Versiunea hatch a fost acuzata de multa lume ca si-a pierdut din caracterul “revolutionar”, devenind unul obisnuit, in conformitate cu trendurile din clasa, dar acest combi salveaza situatia, exact cum s-a intamplat in cazul lui Laguna.

    Partea tehnica va veni neschimbata de pe Megane, fiind vorba de motorizarile pe benzina de 1,4 litri TCe cu 130 CP; 1,6 litri cu 100, 110 CP; 2 litri aspirat cu 140 CP si 2 litri TCe cu 180 de cai, respectiv cele diesel (cu puteri cuprinse intre 85-160 CP).

    Vizualizari: 1209