rss

Spionat: Range Rover Sport facelift

  1. 29/07/2008
  2. Tags: Range rover sport
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nu este pentru prima oara cand prototipuri ale faceliftului programat pentru noul Range Rover Sport sunt surprinse in timpul testelor pe Nurburgring, semn ca momentul unui atac consistent dat in sectorului SUV-urilor de lux sportive se apropie cu pasi repezi.

    “Rangie” Sport se lauda deja cu un motor twin-turbo V8 mai apropiat cerintelor segmentului, insa doar un V8 pe benzina viguros poate sa le distraga atentia clientilor lui Cayenne Turbo.

    Din fericire, acesta exista si dezvolta performante cu care pana mai ieri erau multumite majoritatea modelelor sportive high-end: 500 CP si 650 Nm, scosi din cinci litri cu ajutorul unui compresor mecanic. Este acelasi agregat pe care il vom vedea instalat pe Jaguar XF-R si nu ne indoim ca va fi capabil sa ii puna probleme serioase oricarui concurent german.

    Totusi, pentru cei care nu doresc sa realimenteze masina din ora in ora, va exista si o optiune mult mai pacifista cu mediul inconjurator: un V6 twin-turbo diesel de 3 litri cilindree, derivat din venerabilul agregat de 2,7 litri de pe masinile Jaguar si celelalte modele Land Rover.
    Vizualizari: 933