rss

Spionat: Opel Insignia 2009, poze si detalii oficiale

  1. 17/03/2008
  2. Tags: Insignia, Saturn Aura, Vauxhall, Vectra
    Vezi toate fotografiile (8)
    Vauxhall, asa cum se numeste Opel in Marea Britanie, a dat publicitatii un set de fotografii-spion oficiale cu prototipuri camuflate ale viitorului sedan Insignia, model care va inlocui actualul Vectra in Europa si, foarte probabil, Saturn Aura pe piata nord-americana.

    In timp ce pozele ne ofera o privire de ansamblu a masinii, care va fi prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Londra din luna iulie, nu acesta este motivul pentru care Opel/Vauxhall a dezvaluit aceste imagini. De fapt, brandul din cadrul GM intentioneaza sa ne explice motivele si arta din spatele crearii prototipurilor camuflate.

    Cei de la Opel/Vauxhall ne ofera o imagine interesanta a ceea ce se intampla in spatele usilor inchise. Spre exemplu, am inteles ca manufacturierul a creat o sectiune speciala spate cu falduri pentru a ascunde partea posterioara a masinii, aceasta fiind mascata de un eleron spate foarte profilat.

    De asemenea, a fost realizat un model din lemn pentru a forma partile componente ale camuflajului de plastic necesare pentru circa 200 de masini de teste care trebuie mascate inainte de versiunea finala de serie.
    Vizualizari: 1757