rss

Spionat: Mercedes SL65 AMG Black Series

  1. 01/07/2008
  2. Tags: Black Series, Sl 65 amg
    Vezi toate fotografiile (1)
    Avem inca o fotografie cu cel mai rapid SL din istorie, de data aceasta multumita baietilor de la Autojunk.nl care au reusit sa observe ca masina nu mai este atat de camuflata in partea frontala.

    Asta inseamna ca acum toata lumea poate vedea forma farurilor, precum si giganticele prize ce vor inghiti imense cantitati de aer proaspat pentru sistemul de racire al uriasului motor V12.

    SL 65 AMG Black Series va fi mai lat si mai fioros decat orice alt SL, bosajele a la DTM si imensele roti cu jante de 20 de inch jucand un rol principal in misiunea de intimidare.

    In plus, puteti sa va luati adio de la razele soarelui: masina va fi un coupe get-beget, acoperisul retractabil din tabla intepenind pe veci in pozitia urcat (priviti insa partea buna a lucrurilor: in felul acesta, nu se va mai vaita nimeni de lipsa spatiului din portbagaj).

    Adevarata “specialitate a casei” va fi insa propulsorul biturbo cu 12 cilindri imprumutat de la S 65 AMG, pe care inginerii din Affalterbach l-au mai gadilat putin astfel incat sa dezvolte 680 CP (momentul maxim a ramas la valoarea de 1.000 Nm).

    Desi transmisia va fi asigurata de “antica” cutie de viteze automata cu cinci trepte – singura in stare sa preia monstruosul cuplu –, masina nu va avea nici o problema in a cobori sub pragul de patru secunde pe proba 0-100 km/h, sau sa ajunga la o viteza maxima de 300 km/h (limitata electronic).

    Suficient cat sa nu tulbure (prea mult) apele lui SLR...
    Vizualizari: 838