rss

Spionat: Ford Mustang GT

  1. 21/10/2008
  2. Tags: Detroit, Ford, Mustang
    Vezi toate fotografiile (1)

    In ciuda dificultatilor majore prin care trece piata auto americana, Mustang este un nume prea mare pentru a fi vulnerabil in fata unor asemenea vicisitudini economice, astfel incat vestile cu privire la generatia ce va debuta in 2010 nu mai prididesc sa impanzeasca Internetul.

    Viitorul pony-car Ford a fost din nou spionat in apropriere de sediul concernului din Detroit, fiind lasat la mila obiectivelor fotografilor-spioni intr-o... parcare de mall.

    Probabil satui sa il tot fereasca de ochii antrenati ai celor ce-si castiga painea din fotografii incidente, tester-ii Ford l-au “servit” pe viitorul Mustang pe o tipsie de argint, permitandu-ne sa constatam ca americanii se vor tine de cuvant in ceea ce priveste influentele de design: muza principala este Giugiaro Mustang Concept, dezvaluit in 2006 la Los Angeles.

    La urma-urmei, va avea nevoie de toate armele posibile: spre deosebire de actualul model, care nu a avut concurenta vreme de ani de zile, noul ‘Stang va intra in ring cu adversari de calibrul lui Dodge Challenger si Chevrolet Camaro.

    Intr-adevar, o motivatie mai mult decat consistenta...

    Vizualizari: 852