rss

Spionat: BMW Serie 3 facelift

  1. 14/03/2008
  2. Tags: BMW , BMW, facelift, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (1)
    Un alt constructor care se grabeste sa-si updateze unul din cele mai importante modele este BMW, cel care testeaza de zor versiunea cu facelift a lui Seria 3.

    Acesta va fi lansata pe piata in vara acestui an, urmand a promova cateva schimbari de design prin care sa poata sta la aceeasi masa cu noii veniti Mercedes C-Klasse si Audi A4.


    Surprins in timp ce colinda pe soselele din orasul natal, Munchen, "noul" Seria 3 nu a lasat prea multe din propriile-i secrete a fi descoperite, dar, cu toate acestea, se poate observa ca masina este una din acele punti intre doi pasi de evolutie a designului Bangle, cel mai nou dintre acestia urmand a "exploda" odata cu noul Seria 7.

    In acest sens, farurile (asteptati-va din nou la celebrele "angel eyes") si bara de protectie fata vor fi remodelate, la fel si grila radiatorului, in timp ce spatele se va prezenta cu doua perechi de stopuri LED cu un design aproape in totalitate schimbat.

    Mai mult decat atat, din 2009 va fi disponibil si modelul 323d, ce va fi echipat cu acelasi turbodiesel de senzatie de pe 123d (capabil, printre altele, de 204 CP). El va fi cuplat la o noua cutie de viteze cu dublu ambreiaj DKG, ce va fi disponibila, evident, si pe celelalte versiuni Seria 3 facelift.
    Vizualizari: 879