rss

Spionat: Bentley Arnage

  1. 22/04/2008
  2. Tags: Bentley, Bentley arnage, Maybach
    Vezi toate fotografiile (1)
    Maybach are mari probleme si se pare ca un nou “iaht” pentru sosele dezvoltat de marca concernului Daimler nu vom mai vedea prea curand, insa Rolls Royce o duce mai bine ca oricand si, dupa lansarea celui de-al treilea model din gama, se pregateste sa ne faca cunostinta cu o limuzina “entry-level”. Fiesta lui “double-er” ar putea insa fi stricata de catre compatriotii de la Bentley, care, sprijiniti de vanzarile fantastice din ultimii ani si de forta financiara a patronilor din Wolfsburg, testeaza de zor viitoarea generatie a navei-amiral Arnage.

    Masina a fost deja spionata in apropiere de Crewe, localitatea in care Bentley isi are sediul central, si se spune ca ar avea la baza o versiune puternic modificata a platformei tehnice modulare pe care Audi o foloseste pentru A4 si A5 si de care se va folosi si in cazul lui A6 sau A8. Asadar, din 2010 incolo veti mai mandri decat de obicei de proaspat achizitionatul Audi A4, mai cu seama ca Arnage nu va avea nici macar tractiune integrala, forta propulsoarelor urmand a fi transmisa in exclusivitate rotilor posterioare.

    Lasand putin gluma deoparte, marele Bentley se anunta un adversar de temut pentru orice concurent din aceasta clasa, urmand a fi dotat cu propulsoare V10 si V12 si cu cutii de viteze de tip DSG cu sapte rapoarte. In plus, este de asteptat ca insularii sa creeze la scurt timp dupa debutul oficial al versiunilor “normale” si o varianta sportiva “T”, dar nu va asteptati ca aceasta sa primeasca marele propulsor W16 al lui Bugatti Veyron.

    Daca totusi sunteti fan al respectivei bijuterii ingineresti, insa nu va dati in vant dupa supercar-ul de peste 400 km/h, mai aveti putintica rabdare: si Bugatti se pregateste sa cucereasca regatul lui RR Phantom...
    Vizualizari: 965