rss

Spionat: Bentley Arnage LWB

  1. 08/06/2008
  2. Tags: Arnage lwb, Bentley
    Vezi toate fotografiile (1)
    Fata de anii de dinaintea stapanirii Volkswagen, situatia financiara a lui Bentley este infinit mai buna, lucru concretizat si de vanzarile excelente inregistrate la finele anului trecut.

    Totusi, constructorul din Crewe are inca o mica problema de imagine de rezolvat: o replica consistenta data lui Rolls Royce si al sau Phantom. Solutia se va numi noul Arnage, programat pentru 2010, a carui versiune cu ampatament lung tocmai a fost spionata in timpul testelor.

    Gigantul de aproape 6 m lungime va fi cu circa 45 cm mai lung decat versiunea normala, care la randul ei va fi bazata pe o versiune extrem de modificata a platformei tehnice modulare Audi.

    Motoarele – se spune ca Arnage va fi propulsat de agregate V10 si V12 pe benzina, ba chiar si de un diesel de mare cilindree – vor fi cuplate la noua transmisie cu sapte trepte si dublu ambreiaj S-Tronic, ce va trimite mai departe cuplul in exclusivitate catre rotile din spate.

    Mai mult ca sigur va exista si o versiune Arnage T, care va pune sportivitatea in fata confortului. Speram noi, nu cu ajutorul cuplului unui diesel...
    Vizualizari: 900