rss

Spionat: Audi A5 Sportback

  1. 26/04/2007
  2. Tags: A5, Audi, Sportback
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pentru a atinge un milion de unitati vandute pe an pana la sfarsitul deceniului, producatorul din Ingolstadt intentioneaza sa se specializeze si pe cateva nise, care, bine tintite, pot deveni foarte profitabile.

    Conform acestor poze generate pe calculator, publicate de revista Autobild din Germania, gama A5 va primi si un combi asemanator cu A3 Sportback. Noul “catar” urmeaza sa fie pozitionat intre A4 Avant si A6 Avant.

    Daca productia in serie va fi aprobata, ne putem astepta sa-l vedem pe sosele pe la inceputul lui 2009, fiind precedat de varianta cabrio a lui A5, programata pentru anul viitor.

    Chiar daca A5 Sportback va concura modelele similare din gama marcii, pericolul a fost atenuat de germani intr-un mod foarte… german.

    Inginerii au gandit noua masina ca fiind o serie de module de subansamble (la care se adauga, bien-sur, filosofia de platforma comuna) pe baza carora vor fi dezvoltate si urmasele celorlalte modele, preturile de productie fiind, astfel, dramatic reduse.

    Deci, chiar daca se canibalizeaza un pic, toate cele trei modele vor fi produse cu o marja de profit foarte “sanatoasa”.

    Pana in 2015, Audi intentioneaza sa lanseze 18 modele noi, printre care un concurent pentru MINI, un coupe cu patru usi de mari dimensiuni – A7 (concurent pentru BMW CS, Porsche Panamera & Co.), dar si o varianta decapotabila al acestuia, cat si o gama de SUV-uri mai mici (Q3 si Q5).
    Vizualizari: 983