rss

Speculatii: Dacia Sandero Grand Tour

  1. 03/06/2008
    Vezi toate fotografiile (1)
    OK, nu va infierbantati prea tare: nu e ceva oficial si nici macar nu are titlul de zvon, insa nici noi nu puteam trece atat de usor pe langa ceva care are legatura directa cu masina noastra nationala, mai ales cand acel ceva arata chiar bine.

    Aceasta randare pe computer este opera lui Slawomir Zur, un polonez foarte interesat de fenomenul Logan/Sandero si care chiar are un punct de vedere interesant vizavi de viitorul acestuia.

    Omul stie deja ca viitorul model ce va avea la baza platforma tehnica B0 va fi un crossover, insa a remarcat faptul ca linia de modele compacte Dacia a suferit o schimbare radicala la nivel estetic odata cu intrarea in scena a lui Sandero.

    Intr-adevar, hatchback-ul are putine in comun atat cu modelul in patru usi, cat si cu combi-ul, iar asta l-a determinat sa se gandeasca ca francezii ar putea fi interesati sa dezvolte mai multe versiuni de caroserie pornind de la designul sau.

    Zur si-a imaginat un break cu abilitati in off-road – un combi normal ar fi intrat intr-un conflict evident cu Logan MCV –, un vehicul pentru vacante si recreere ce ar putea completa gama Dacia in acelasi fel in care Octavia Tour si Octavia Scout o fac pentru linia de modele Skoda.

    In Europa, Sandero “Grand Tour” ar fi perfect pentru familiile mici, care nu au nevoie de uriasul spatiu din MCV, dar care isi doresc si ceva mai multa personalitate de la un “people carrier”. Nu e rea deloc ideea, asa ca, Slawomir – trimite un mail si la Renault...
    Vizualizari: 881
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »