rss

Soferii au acum posibilitatea sa plateasca taxa de pod din aplicatia Auto.ro

  1. 29/05/2015
    Vezi toate fotografiile (3)

    Soferii pot achita taxa de pod de la Fetesti-Cernavoda prin intermediul aplicatiei de mobil Auto.ro si pot trece liber, fara sa mai astepte la bariera.

    Serviciul „Taxa de pod” din aplicatia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea libera a podului de la Fetesti-Cernavoda pe benzile fara bariera si plata tarifului prin SMS. Astfel, soferii nu trebuie sa mai opreasca la statia de taxare aflata pe prima banda, unde se realizeaza plata cash.

    Procesul de plata a taxei de pod din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza numarul de inmatriculare si categoria autovehiculului, achita prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS.

    Peajul este valabil pentru o singura trecere si se poate achizitiona inaintea trecerii sau cel tarziu pana la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii.

    Aplicatia Auto.ro este extrem de utila soferilor care doresc sa achite contravaloarea tarifului de trecere pod oriunde s-ar afla, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi.

    Taxa de pod se achita prin SMS din retelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxa suplimentara pentru serviciul plata taxa de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Fetesti – Cernavoda urmand ca intr-o faza urmatoare, sa fie extins si la alte poduri de trecere.

    Despre aplicatia Auto.ro

    Din aplicatia de mobil Auto.ro soferii pot realiza o serie de plaii auto: taxa de pod, amenda de circulaiie, rovinieta, rca, parcare, asistenia rutiera. Se instaleaza gratuit, a ajuns la peste 400.000 de instalari si are in Google Play si App Store peste 4.000 de recenzii.

    Auto.ro powered by Vodafone este cea mai populara aplicatie auto din Romania si detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil, fiind desemnata aplicaiia numarul 1 pentru soferi. Ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

    Plati auto: Taxa de pod, Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistenta rutiera     
    Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
    Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a mașinii, revizie sau ITP
    Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, etc
    Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

    Auto.ro app pentru Android: https://bit.ly/up-gplay
    Auto.ro app pentru iOS: https://bit.ly/up-iPhone

    Vizualizari: 12951
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »