rss

Skoda va avea in gama doua SUV-uri

  1. 21/11/2011
  2. Categoria: Skoda
  3. Tags: Roomster, Skoda, Yeti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pentru a-si atinge tinta optimista de vanzari, Skoda planuieste o ofensiva de noi modele, care cuprinde doua monovolume si doua SUV-uri.

    Viitoarele doua SUV-uri vor fi integrate in gama Yeti, care va fi formata dintr-un crossover compact si un SUV cu sapte locuri si tractiune integrala. Modelul cu cinci locuri va avea masuri similare cu fratele de grup Volkswagen Tiguan si va duce batalii cu Nissan Qashqai.

    Al doilea off-roader, cel cu sapte locuri, va rivaliza cu Nissan Qashqai+2 si va avea ca sursa de inspiratie prototipul MissionL, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Skoda isi va completa si gama de monovolume, in prezent reprezentata doar de Roomster. Astfel, in urmatorii ani producatorul auto va inlocui actualul MPV cu doua noi propuneri.

    Planurile de expansiune au inceput cu citadina Citigo, derivat al varului VW Up!, si vor continua cu un nou model, care va fi pozitionat intre Fabia si Octavia. Toata aceasta desfasurare de forte va avea loc pentru a permite casei auto sa isi dubleze vanzarile pana in anul 2018.

    Skoda a inregistrat o crestere a vanzarilor de peste 10 procente in primele noua luni. Dovada ca segmentul SUV-urilor de oras este in crestere, Yeti a afisat o evolutie de 30% fata de perioada similara a anului precedent, in timp ce Superb si Octavia au inregistrat cresteri de 20%

    Vizualizari: 1971
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »