rss

Skoda a prezentat Fabia Greenline

  1. 02/04/2008
  2. Tags: Skoda fabia greenline, Volkswagen bluemotion
    Vezi toate fotografiile (8)

    Constructorul ceh de la Mlada Boleslav a dezvaluit astazi noua Fabia Greenline, model care se vrea a fi un promotor al tehnologiilor "verzi".

    Acesta este cel de-al doilea model ecologic produs de constructorul ceh, dupa Octavia Greenline , care a fost prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva.

    Principalul atu al noii Skoda Fabia Greenline il reprezinta consumul de combustibil extrem de redus si nivelul scazut al noxelor emise in atmosfera, intocmai ca linia de modele BlueMotion de la Volkswagen, Eco2 a lui Renault, ECOnetic a lui Ford sau i-Blue de la Hyundai.

    Fabia Greenline consuma, in medie, doar 4,1 litri/100 km si elimina in atmosfera doar 109 g CO2/km, devenind astfel unul dintre cele mai economice modele din clasa sa. Masina este disponibila si in versiunea Wagon, cu un pret de pornire de 16.310 de euro (pentru varianta compacta) si 16.940 de euro (varianta familiala).

    Nivelul standard "Style" ofera sistem audio integrat, faruri de ceata clare, jante din aliaj usor de 14 inch, imbracate cu pneuri de 165/70, precum si un kit de reparare a penelor de cauciuc.

    Vizualizari: 1141