rss

Si l-a lmaginat cu fata noului Arteon, iar rezultatul este absolut FA-BU-LOS! FOTO ca sa te convingi si singur

  1. 26/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen nu planuieste sa lanseze in perioada imediat urmatoare o noua generatie a modelului Scirocco, insa daca se va razgandi cumva... compania germana ar trebui sa se inspire din acest proiect.

    Din pricina vanzarilor slabe, Volkswagen a luat la sfarsitul anului trecut decizia de a opri productia modelului Scirocco. Si mai putin placut pentru fanii compactei de origine germana este ca aceasta nu va primi un succesor. Sau, cel putin, relansarea automobilului cu pricina nu va avea loc chiar in perioada imediat urmatoare.

    In cazul in care oficialii companiei din Wolfsburg se vor razgandi insa, departamentul care se va ocupa de creionarea urmatoarei generatii ar trebui sa se inspire din proiectul tanarului artist de origine spaniola Luis Carlos Moreno G. Proiect care, inutil de mentionat, imprumuta mai multe elemente vizuale de la Arteon.

    La nivel estetic, pentru a asigura reusita modelului Scirocco, ar fi nevoie ca Volkswagen sa ofere urmatoarea generatie a compactei sale in trei portiere alaturi de platforma modulara MQB. Ar ajuta, de altfel, si noua motorizare 1.5 TSI de 150 CP, plus o versiune R cu 310 CP sub capota si sistemul de tractiune integrala 4Motion.

    Toate aceste afirmatii vor ramane insa pentru totdeauna la stadiul de vise, mai ales in cadrul unei industrii in care automobilele care fac legea sunt crossovere si SUV-uri. Multe fara 4x4...

    Vizualizari: 1398
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »