rss

Seful AMG a pus capat speculatiilor. Noul model de performanta va fi cel mai potent din segment

  1. 09/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sub capota se va ascunde in continuare un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, dezvoltat de la zero insa. Potrivit lui Tobias Moers, unitatea cu pricina va dezvolta o putere maxima de peste 400 CP.

    Pe langa prezentarea noilor G63 si AMG GT 4-Door Coupe, seful diviziei de performanta a companiei Mercedes a mai vazut in editia din acest an a Salonului Auto International de la Geneva oportunitatea perfecta de a oferi mai multe detalii cu privire la urmatoarea generatie a sportivei de clasa compacta A45.

    Conform lui Tobias Moers, viitorul concurent al modelului Audi RS3 Sportback va gazdui in compartimentul motor tot o unitate pe benzina cu capacitatea cilindrica de doi litri, ce importanta mentiune ca propulsorul turbo in patru cilindri va fi dezvoltat de la zero si va produce o putere maxima de peste 400 CP.

    Drept urmare, germanul Mercedes A45 AMG va deveni cel mai potent automobil de clasa compacta al planetei, aceasta titulatura revenindu-i in prezent versiunii de top a gamei A3 - care, dupa stie deja oricine, este animat de o motorizare TFSI cu cinci pistoane in linie, de 2.5 litri si undeva in jurul a 381 CP.

    Exceptand valoarea record din dreptul puterii maxime, urmatoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi RS3 Sportback va mai beneficia si de o cutie automata cu dublu ambreiaj, de un sistem inteligent de tractiune integrala, dar si de suspensie, respectiv discuri de franare pe masura performantelor.

    Numeroase modificari vor fi operate, de asemenea, si la nivel estetic, acolo unde viitorul Mercedes A45 AMG ar putea ajunge in showroom-uri alaturi de spoilere fata si spate agresiv stilizate, de praguri laterale proeminente si chiar jante din aliaj de dimensiuni generoase, volan in trei spite sau scaune sport.

    Vizualizari: 1131