rss

Seat dezvaluie Ibiza facelift

  1. 13/01/2012
  2. Categoria: Seat
  3. Tags: facelift, Ibiza, SEAT
    Vezi toate fotografiile (6)

    Seat a dezvaluit primele imagini oficiale cu noul Ibiza facelift. Modelul se alatura noii filosofii de design a constructorului spaniol si vine cu o gama de motorizari mai eficiente.

    Seat Ibiza a fost supus unei operatiuni de restilizare, regasita pe toate variantele de caroserie. Autoturismul iberic beneficiaza de o serie de modificari la nivel estetic, menite sa ii confere un caracter personal, care sa il diferentieze in segmentul B.

    Interiorul a fost imbunatatit, materialele sunt de o calitate superioara, casa auto promitand un consum mai mic si emisii de noxe reduse, alaturi de performante crescute.

    Versiunea Ibiza ST este disponibila si cu propulsorul 1.4 TSI, care produce 150 Cai Putere si este oferit in compania transmisiei DSG cu sapte trepte. De cealalta parte, cu mai multa consideratie fata de mediul inconjurator, versiunea E-Ecomotive emite doar 89 de grame de CO2 pe kilometru.

    Aceasta model este pus in miscare de unitatea  1.2 TDI E-Ecomotive, care beneficiaza de sistemul Start &Stop, asigurand astfel un consum de numai 3.4 litri de carburant in regim mixt, cifra valabila pentru toate variantele de caroserie.

    Versiunile care produc peste 100 Cai Putere sunt dotate cu un diferential XDS. Si sistemele de franare, control al stabilitatii si de directie au fost optimizate.

    Masina va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

    Vizualizari: 2724