rss

Seat Altea de la JE Design

  1. 19/04/2007
  2. Tags: Altea, JE Design, SEAT
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ultima venita din suita de clone Seat ce a debutat cu MPV-ul Altea este poate si cea mai nereusita din punct de vedere al designului (la concurenta mare cu Toledo), dar Altea XL poate fi totusi imbunatatita din acest punct de vedere cu ajutorul programului de tuning propus de Je Design.

    In plus, monovolumul primeste si un plus de putere, ce ii mai dilueaza imaginea de people-carrier plictisitor.

    Pe scurt, germanii au montat o noua grila de radiator fara logo-ul marcii, un set de „pleoape” pentru faruri, un spoiler frontal profilat aerodinamic, doua praguri sport si, normal, un set de jante sport cu dimensiunea de 19 inch. 

    Din punct de vedere tehnic, propulsorul diesel de doi litri dezvolta acum 176 CP in loc de 140, plus reflectat in performantele dinamice ale masinii: Altea XL JE Design accelereaza cu o secunda mai repede pana la 100 km/h (8,9 in loc de 9,9 secunde) si ajunge la o viteza maxima cu 9 km/h mai mare (210 km/h in loc de 201) comparativ cu modelul de serie.

    Tot in comparatie cu acesta, masina din imaginile alaturate are un sistem de franare mai performant (discuri de 330 mm cu etrieri cu patru pistonase) si un set de suspensii sport (optional ajustabile din punct de vedere al cursei si tariei amortizarii), ce au coborat masina cu 35 mm.

    Acum iti poti pregati copii pentru scoala de pilotaj...
    Vizualizari: 1306