rss

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii – rampa de lansare pentru modelele auto 2014 – 2015!

  1. 06/10/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intre 23 octombrie – 2 noiembrie, la scurt timp dupa Salonul Auto de la Paris, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea sa descopere noutatile din acest domeniu, deoarece SAB & Accesorii 2014, evenimentul auto cu participare nationala si internationala dedicat publicului larg din Romania isi deschide portile la Romero Baneasa.


    Istoric Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

    Ca scurt istoric, primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.
    Din 1997, secvential, o data la doi ani, Salonul a fost prezent, sub organizarea APIA pana in 2007 inclusiv, in prestigiosul calendar international OICA, fiind catalogat ca atare, Salonul International Auto Bucuresti. Anul 2011 a insemnat revenirea SAB & Accesorii in editie nationala, in locatia deja cunoscuta tuturor iubitorilor acestui domeniu, Romaero Baneasa.

    De asemenea, in decursul acestui an a fost reluat parteneriatul cu APIA - Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile. Prin intermediul acestui parteneriat se doreste ca intreaga piata auto din Romania sa isi canalizeze toate eforturile in ceea ce priveste prezentarea premierelor nationale, a noilor modele, cat si a ofertelor dedicate in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, evenimentul cu cea mai lunga traditie de desfasurare in Romania.

    Lista companiilor participante anul acesta este una lunga şi cei de la SAB ne vor tine la curent cu noutatile pe parcursul saptamanilor ce vor urma. BMW, Citroen, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki şi-au anunţat participarea si va asteapta sa le admirati si testati cele mai noi modele auto.

    Modelele Mercedes prezente la SAB vor fi: Clasa C, CLA, GLA, CLS Facelift, Clasa S Coupe si Clasa V (TBD). In premiera nationala la SAB & Accesorii vor fi prezentate Clasa S Coupe si CLS Facelift.

    In standul Ford - Tiriac Auto vor fi expuse urmatoarele modele: Fiesta, B-max, Focus, Noul S-max, Kuga. In premiera la SAB & Accesorii vizitatorii vor putea admira noul Ford Mondeo, iar in zona outdoor dedicata autovehiculelor comerciale va fi expusa aproape toata gama Ford – de la noul Courier la noul Transit.

    In standul Hyundai vizitatorii vor putea admira modelele: Hyundai I10, I20, I30, I40, Elantra, Ix35 si Santa Fe iar Mitsubishi va expune modelele iMiEV, Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Outlander PHEV, Pajero, L200.
     
    In standul Jaguar vor fi expuse modelele Jaguar XF, editia speciala pentru motorizarea 2.2 Diesel 163 CP, Jaguar F-TYPE, Jaguar XJ, iar in standul Land Rover nu vor lipsi noul Range Rover, noul Range Rover Sport, Range Rover Evoque, Discovery 4, Freelander2, Defender.
     
    Prezentate in premiera nationala in cadrul unui Salon Auto in Romania, noile modele NISSAN QASHQAI, JUKE si X-TRAIL vor putea fi admirate la SAB & Accesorii 2014 in cadrul standului Badsi Nissan din pavilionul H107.

    Mit Motors va aduce in premiera la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii noul model KIA Soul EV. Soul EV este un vehicul electric ce se potriveşte perfect transportului in oras, gratie autonomiei de condus, interiorului spatios precum si a portbagajului generos.

    Peugeot prezinta la standul sau o ofensiva de modele deosebit de competitive: 208, 301, Noul 308, noul RCZ, 2008, noul 3008, Partner, noul Boxer, precum si vedeta incontestabila a toamnei 2014: noul Peugeot 508. Noul PEUGEOT 508 integreaza noua grila emblematica a viitoarelor modele ale Marcii, dar si echipamente novatoare precum ecranul tactil, camera video de marsarier si funcţia de supraveghere a unghiului mort. In plus, vine echipat cu motorizari Euro 6 economice si performante, precum 2,0L BlueHDi 150 CP si cutie manuala in 6 trepte.

    In Pavilionul destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari puteti descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente. De asemenea, pe tot parcursul evenimentul vor avea loc demonstratii tehnice si teste puse la dispozitie de prestgioase firme din acest domeniu.

    ELCANI, importator in Romania pentru produsele ADRIA si CAMP-let, va aduce la SAB & Accesorii o oferta variata de rulote, autorulote, van-uri, case mobile si trailer tent-uri.
    Pasionatii de masini de curse pot trai cele mai tari senzatii la SAB in standul RoMotion Simulator din Pavilionul H106. Simulatoarele concepute de RoMotion Simulator permit jucatorilor sa traiasca senzatii unice de emotie atunci cand piloteaza, in timp ce motoarele de “sub capota” transforma actiunile lor intr-o adevarata cursa. Simulatoarele full motion au 2 axe cu o libertate de miscare pe axa longitudinala de pana la 40 grade si pe axa laterala de 30 de grade.
    Incepand cu aceasta toamna, tu si masina ta aveti un nou prieten. Se numeste Ninebot si este un robot de transport personal pentru drumurile prea scurte pentru autovehicul, dar prea lungi pentru o plimbare pe jos. Vino sa-l cunosti la SAB & Accesorii 2014!

    Editia de anul acesta a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa, atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto, cat si programului special pregatit publicului vizitator.
    Si anul acesta in cadrul SAB & Accesorii, va fi organizata in parteneriat cu Oldtimer Studio o expozitie inedita de masini clasice denumita Bucharest Classic Car Expo, in cadrul careia vor fi expuse masini unicat, unele estimate la peste 500.000 Euro.

    In weekendurile evenimentului echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2014 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW. Show-urile aviatice vor fi completate de show-uri de parasutism.

    Printre partenerii media care ajuta in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii se numara si Auto.ro.

     
    Informatii utile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014:
    Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Bucuresti.
    Program vizitare:  23 Octombrie – 2 Noiembrie intre orele 10.00 – 20.00.

    Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului.

    Vizualizari: 6065
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »