rss

S-a ieftinit cu peste 250.000 de dolari. Nou a costat o avere, insa acum se vinde pe nimic

  1. 02/02/2018
    Vezi toate fotografiile (15)

    Singurul Fisker Latigo din lume a fost scos zilele acestea la vanzare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii. Cea mai mare suma primita pana acum de proprietarul automobilului construit pe baza modelului BMW M6 se ridica la 37.750 de dolari.

    Inainte sa intre pe piata producatorilor de automobile, cu compania care ii poarta numele, Henrik Fisker a condus departamentele de design ale unor marci respectabile, precum Aston Martin sau BMW. Danezului in varsta 54 de ani i se datoreaza modele de legenda precum DB9 sau Z8, in cazul in care te intrebai care sunt cele mai remarcabile realizari ale acestuia.

    Coachbuilding-ul este un alt domeniu in care Henrik Fisker si-a incercat norocul. Latigo, unul dintre proiectele custom ale danezului in varsta de 54 de ani, nu a reusit sa atinga insa niciodata succesul comercial la care acesta a visat; ba dimpotriva: din cele 150 de exemplare planificate pentru productie, automobilul construit pe baza modelului BMW M6 s-a "trezit"singur pe lume.

    Iesit de pe linia de asamblare in anul 2006, singurul Fisker Latigo din lume a fost scos zilele acestea la vanzare peste Ocean, in Statele Unite ale Americii. Cea mai mare suma primita pana acum de proprietarul automobilului construit pe baza modelului BMW M6 se ridica la 37.750 de dolari - o nimica toata daca tinem cont ca pretul original a depasit suma de 300.000 de dolari.

    Acum, daca vine vorba despre ceea ce reprezinta proiectul Fisker Latigo, siguatia sta in felul urmator: este vorba despre un automobil construit pe baza modelului BMW M6 E63, cu o caroserie din aluminiu si fibra de carbon. De altfel, motorizarea V10 ascunsa sub capota dezvolta acum o putere maxima de 665 CP, in timp ce interiorul se bucura de piele in doua culori si Alcantara.

    Vizualizari: 2318