rss

Revolutie in domeniul uleiului de motor: Shell Helix Ultra

  1. 07/07/2014
  2. Tags: PurePlus, Shell Helix Ultra
    Vezi toate fotografiile (2)

    Shell Lubricants a lansat pe piata din Romania o noua generatie de ulei de motor, Shell Helix Ultra cu Tehnologia Shell PurePlus – cel mai avansat ulei de motor al marcii, oferind un ulei de baza obtinut din gaz natural, ce mentine motorul curat ca la iesirea din fabrica.

    Pionier al noii metode de a produce uleiuri de motor premium, Shell Helix Ultra foloseste un proces revolutionar de lichefiere a gazului (GTL) pentru a obtine ulei de baza, pur, sintetic, care ofera un nivel ridicat de curatare si protectie.

    Tehnologia Shell PurePlus transforma gazele naturale in ulei de baza pur, fara impuritatile gasite in uleiul brut, pentru a fi utilizat la obtinerea lubrifiantilor sintetici premium. Uleiurile de baza reprezinta componenta principala a uleiurilor de motor finite, constituind, in medie, 75-90% din produsul final. Acest ulei de baza de avangarda este ulterior imbunatatit cu aditivi unici Shell pentru a crea cel mai avansat ulei de motor full sintetic al marcii.

    Shell Helix Ultra cu Tehnologia PurePlus este conceput pentru a satisface nevoile celor mai recente motoare. Gama combina Tehnologia Shell PurePlus cu Tehnologia Active Cleansing pentru a oferi niveluri mai ridicate de protectie impotriva acumularii de depozite in motoare si protectie impotriva namolului. Produsul ofera, de asemenea, protectie superioara impotriva uzurii si coroziunii care poate ajuta la prelungirea vietii motorului si reduce costurile de intretinere. Beneficiile economiei de combustibil variaza in functie de gradul de vascozitate, dar anumite produse din gama Shell Helix Ultra cu Tehnologia PurePlus pot oferi o imbunatatire de pana la 3% in ceea ce priveste economia de combustibil.

    Uleiurile de baza cu tehnologia PurePlus au, in mod constant, o vascozitate mai redusa, la temperaturi scazute (-25 pana la -40 °C), astfel incat acestea incep ungerea motorului imediat, odata cu pornirea la rece. Aceste proprietati se traduc in beneficii importante de performanta pentru motor, inclusiv o curatare imbunatatita, protectie la uzura si economie de combustibil.

    "Shell Helix Ultra cu tehnologia PurePlus reprezinta un mare pas inainte. Modul in care uleiurile de motor sunt produse nu s-a schimbat de zeci de ani - acum, va prezentam un nou ulei de motor, care depaseste tehnologia lubrifiantilor nostri anteriori, motiv pentru care suntem increzatori atunci cand spunem ca niciun alt ulei de motor nu mentine motorul mai aproape de nivelul original de curatenie", a declarat Selda Gunsel, Vicepresedinte Downstream Global Commercial.


    Vizualizari: 12526