rss

Replica Transformers de la Monroe Trucks

  1. 08/07/2007
  2. Tags: Ironhide, Monroe Trucks, Transformers
    Vezi toate fotografiile (2)
    Deja filmul Transformers a ajuns si la noi, astfel incat va puteti alege robotul/masina favorit(a) si sa ii puneti posterul pe unul din peretii dormitorului, dar se pare ca, din cei care l-au vazut deja, cei mai multi sunt fani ai liderului autobot Ironhide – uriasul din metal exraterestru care se transforma intr-un GMC TopKick 6500 cat se poate de pamantean.

    Si pentru ca fanii inseamna intotdeauna o afacere profitabila, cei de la Monroe Trucks (specialisti in modificarea unor asemenea masini) s-au aliat cu Hasbro pentru a produce o replica aproape exacta a camionetei din film.

    Cei care vor cadea prada atractiei irezistibile de a speria cu stil totul ce misca pe sosele vor umple oglinda retrovizoare a celor din fata lor cu un gigant negru cu doua evacuari verticale, similare cu a oricarui autotren Mack sau Peterbilt, al carui tren de rulare poseda un set de jante amenintatoare de 20 de inch, de asemenea vopsite in negru.

    In caz ca cel din fata e mai curajos, Monroe propune si un troliu pe masura montat sub bara intunecata din fata, cu care il poti trimite in sant pe nefericitul care nu s-a dat la o parte la timp.

    Practic, singura diferenta intre acest monstru si cel din film este culoarea luminilor de zi – galbuie la clona, albastre la original – si, bineinteles, faptul ca nu se transforma intr-un robot urias preocupat de salvarea universului.
    Vizualizari: 1114