rss

Renault pregateste un Twingo RS

  1. 02/06/2007
  2. Tags: Renault, Twingo RS
    Vezi toate fotografiile (1)
    Francezii nu au o reputatie atat de solida ca nemtii sau japonezii cand vine vorba de calitatea produselor auto (uneori, pe nedrept), insa se pricep de minune sa realizeze sportive la bani putini si asta o vor dovedi inca o data la Geneva 2007, unde vor prezenta cel mai mic hot-hatch din gama: Twingo RS.

    Exact ca si fratii sai mai mari, Clio RS si Megane RS, mini-ul lui Renault se va transforma intr-o mica bomba in martie anul viitor, urmand sa parieze cu 130 CP contra unor adversari precum Mitsubishi Colt CZT, viitorul FIAT 500 Abarth si, daca nu puneti la socoteala pretul, Mini Cooper.

    Un aspect cu adevarat interesant este cel referitor la faptul ca Twingo RS va avea un motor unic, special dezvoltat pentru el, ceea ce il transforma automat intr-un mititel destul de exclusivist; in plus, ne asteptam ca trenul de rulare sa fie unul de kinograma in ceea ce priveste setarea dinamica, iar aspectul masinii pe masura performantelor (recte jante ultralate, garda la sol joasa, praguri si bumpere evazate si, neaparat, o evacuare cu o prezenta sonora inspaimantatoare). Mais oui…
    Vizualizari: 1029