rss

Renault pregateste lansarea lui Megane R26-R

  1. 19/05/2008
  2. Tags: Megane, R26, R26-r
    Vezi toate fotografiile (3)

    Versiunea R26 a modelului Megane 2 sau bicorp, model care se afla la sfarsit de cariera, a avut un succes de piata neasteptat.

    cesta este si motivul pentru care cei de la Renault s-au hotarat ca in cursul acestui an sa lanseze o versiune mai nervoasa si mai usoara a hot hatch-ului francez, care se va numi R26-R sau Megane Sport Edition Ultima.

    Noul R26-R va ascunde sub capota acelasi propulsor turbo de 2,0 litri de pe R26, a carui putere a fost insa sporita de la 230, la 255 de cai-putere, si va cantari cu 125 kg mai putin comparativ cu "fratele" sau.

    Sprintul 0-100 km/h se va realiZa in 5,7 secunde, datorita rapoartelor mai scurte, iar garda la sol va fi coborata pentru o mai buna stabilitate si o tinuta de drum superioara.

    Masina va beneficia de jante din aliaj usor de 18 inch, care vor fi disponibile in culorile rosu si negru, iar optional clientii vor putea imbraca jantele cu pneuri "semi-slick"

    Debutul mondial al lui Renault Megane R26-R va avea loc pe 23 iunie, in cadrul Salonului Auto de la Londra, iar vanzarile vor incepe imediat dupa lansare.

    Noul hot hatch va fi comercializat din octombrie si pana in luna martie a anului viitor, cand pe piata va aparea versiunea sportiva bazata pe modelul Megane III.

    Vizualizari: 1242