rss

Renault planuieste lansarea noului Espace

  1. 24/10/2008
  2. Tags: Espace, MPV, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault planuieste sa inlocuiasca MPV-ul Espace cu un urmas mult mai luxos, a anuntat Patrick Le Quement, designerul-sef al companiei franceze.

    Monovolumul Renault Espace va putea rezolva multe dintre problemele oamenilor focusati pe cariera, care potrivit unui studiu recent efectuat de  Renault, nu mai apreciaza scaunele inalte si geamurile joase ale vechiului MPV.

    Oficialii Renault insista ca numele de Espace, prima oara  folosit cu 25 de ani în urma, este "prea valoros pentru a se pierde", asa ca va fi folosit, probabil, si de viitorul concept.

    In alta ordine de idei, echipa de design a decis ca un numar impar de locuri, folosit de altfel în cele mai multe dintre  MPV-uri, este relativ incomod pentru majoritatea pasagerilor. Prin urmare, s-a luat decizia de a se adopta o configuratie "2+2+2”, similar? cu cea folosita de Mercedes la R-Klasse.

    Ne asteptam sa asistam la lansarea pe piata a viitorului Espace înainte de sfâr?itul lui 2010, cu lansarea oficiala cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din acel an.

    Vizualizari: 1291