rss

Renault confirma zvonurile. Noul Megane RS va avea directie integrala

  1. 26/06/2017
  2. Categoria: Renault
    Vezi toate fotografiile (8)

    Inceputul acestei saptamani vine cu informatii proaspete despre noul Megane RS. Potrivit oficialilor Renault, mult anticipatul hot-hatch va fi echipat cu un sistem de directie integrala.

    Chiar daca au mai ramas cateva luni bune pana la debutul sau public, noul Renault Megane RS renunta incet dar sigur la propriile secrete. De exemplu, astazi aflam ca urmatoarea generatie a hot-hatch-ului francez va oferi in premiera un sistem de directie integrala.

    Tot cu aceasta ocazie, oficialii companiei din Hexagon au tinut sa precizeze si ca vor exista in continuare doua sasiuri: Sport pentru compromisul perfect intre sportivitate si confort, Cup pentru performante extreme pe circuit

    Noile detalii vin in contextul in care francezii de la Renault au dezvaluit deja ca noul Megane RS va putea fi servit atat cu o cutie manuala in sase rapoarte, cat si in compania unei transmisii automate cu dublu ambreiaj.

    Pentru moment, oficialii companiei din Hexagon nu au anuntat si tipul motorizarii ascunse sub capota. Zvonurile, in schimb, mizeaza - de la caz la caz, pe un 1.8 sau un 2.0 turbo, care ar urma sa dezvolte cel putin 300 cai putere.

    Urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS este asteptata sa debuteze in premiera mondiala la inceputul toamnei, in cadrul Salonlui Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

    Vizualizari: 1146