rss

Renault aduce Laguna Coupe la Frankfurt

  1. 10/09/2007
  2. Tags: Laguna Coupe, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)
    Francezii sunt gata sa faca pasul in lumea buna a constructorilor premium si o vor dovedi la salonul auto de la Frankfurt nu numai prin noul Laguna, ci si printr-un concept car ce va explora dimensiunile sportive ale sedanului de clasa medie Renault.

    Acesta este Laguna Coupe si este practic masina care, din 2008, va da piept cu Peugeot 407 Coupe si, la scurt timp dupa aceea, cu coupe-ul cu patru usi contruit pe baza lui VW Passat.

    Din punct de vedere al designului, nu se poate spune ca masina respecta intru totul liniile lui Laguna 3, arborand o parte frontala de inspiratie Fluence (ok, altii vor vedea un Citroen C4 acolo) si un profil ce seamana destul de mult cu al unui remake Opel Calibra; totusi, ansamblul designului este destul placut si, ajutat de jantele sport de culoare neagra, inspira o sportivitate pe care, de obicei nu o primim decat de la modelele speciale Renault, “binecvantate” de prezenta logoului RS.

    Nu va faceti prea mari sperante insa, cel putin nu acum: Laguna Coupe se va ascunde probabil in hainele de miel bland ale unui prototip ecologic, motorizat fiind de sisteme de propulsie prietenoase cu natura.

    Modelul de serie, insa va avea in oferta inclusiv un agregat V6 de 3,5 litri capacitate, “conectat” la o transmisie manuala cu sase trepte, despre care credem ca va face deliciile celor care inca li se pare Nissan 350Z un pic prea scump si prea salbatic.
    Vizualizari: 1006