rss

Record national - 1:15 minute

  1. 22/03/2017
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cei mai iscusiti soferi la schimbarea rotii de rezerva locuiesc la Oradea. Acest lucru reiese din clasamentul CAMPIONATULUI NATIONAL LA SCHIMBAT ROATA DE REZERVA, defasurat la sfarsitul saptamanii trecute in mai multe orase din tara. Locul 1 l-a ocupat Jozsef Kribus. El a realizat la Oradea timpul de 1:15 minute, fiind urmat de Mihai Sarkisian, care a fost cronometrat la Sibiu cu timpul de 1:37 minute si de Norbert Kiss (1:47 minute) la concursul desfasurat la Oradea.

    ”De cand am vazut competitia, mi-am dorit sa particip, am avut emotii si m-am pregatit pentru acest concurs. Toata viata mea asta am facut si abia am asteptat sa concurez cu diferiti oameni de rand sau din domeniu. Sunt incantat de aceasta competitie si imi pare rau ca nu a fost vreme buna sa fie mai multi participanti” a declarat campionul national Jozsef Kribus.
    Campionatul national la schimbat roata de rezerva a fost arbitrat de Automobil Clubul Roman si s-a desfasurat concomitent in sapte orase (Timisoara, Resita, Brasov, Sibiu, Oradea, Cluj si Iasi). „Scopul evenimentului a fost unul de preventie pentru a asigura un plus de siguranta absolut necesar pentru fiecare conducator auto. Niciodata nu putem sti cand suntem pusi intr-o situatie dificila in trafic, fiind nevoiti sa schimbam o roata de rezerva“, spune Angela Draghia, manager de proiect cauciucuridirect.ro.
    Actiunea a fost foarte reusita si totodata extrem de utila pentru a asigura conditii perfecte sigurantei in trafic, declara la Timisoara Radu Bejenariu, arbitru oficial ACR.
    Actiunea organizata de Delticom (cauciucuridirect.ro) a reunit persoane. Timpul potrivnic, cu ploaie in foarte multe locatii, a facut insa ca unii inscrisi in prealabil, sa renunte la participare. Ideea acestei competitii a luat nastere dupa un curs de schimbat roata de rezerva organizat exclusiv pentru femei in urma cu cateva luni. Marele premiu al competitiei a constat intr-un set de cauciucuri oferit de firma producatoare, Continental.
    Cel mai bun timp de la Timisoara l-a obtinut Mihai Moldovan care a fost cronometrat cu 2 minute si 5 secunde.

    Advertorial!

    Vizualizari: 2001
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »