rss

Promotor Rent a Car isi extinde reteaua de parteneriate cu firmele locale de inchirieri auto din toata tara

  1. 09/01/2018
  2. Tags: inchiriere auto, masina inchiriata, rent a car
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce serviciile de inchirieri auto au luat o amploare tot mai mare in vestul Europei, piata din Romania a devenit, la randul ei, tot mai interesata de a folosi masini inchiriate atat pe termen scurt, pentru vacante, cat si pe termen lung, pentru afaceri sau pentru folosinta personala. De-a lungul anilor, Promotor Rent a Car a devenit una dintre companiile romanesti care au reusit sa se extinda cu rapiditate si sa se impuna pe piata de rent a car din Romania.

    Compania ofera pe langa serviciile simple de inchirieri pe termen scurt, mediu si lung, si servicii de transferuri auto intre orase sau inchirieri de masini de lux pentru evenimente deosebite. Pentru a raspunde solicitarilor clientilor din toata Romania si pentru a extinde posibilitatile de inchiriere, Promotor Rent a Car Bucuresti anunta ca in 2018 va incheia o noua serie de parteneriate cu furnizorii locali de servicii de inchirieri auto, in toate orasele tarii.

    Compania romaneasca a reusit sa se impuna pe piata de inchirieri auto prin aplicarea unor reduceri substantiale la contractele pe termen lung, prin oferirea unor discounturi, bonusuri si accesorii gratuite, dar si prin crearea mai multor programe de fidelizare a clientilor. In plus, compania ofera clientilor o flota variata de masini pentru a reusi sa se adapteze cat mai bine nevoilor de calatorie si de business ale celor care apeleaza la acest tip de servicii.

    De asemenea, Promotor Rent a Car Otopeni si-a axat cea mai mare parte a investitiilor pe imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor. Astfel, flota de masini din care clientii pot alege autoturismul preferat pentru inchiriere cuprinde numai masini noi, pe care le pot conduce cu placere si fara nicio grija.

    In acelasi timp, pentru a face sistemul de plata cat mai transparent si pentru a-si asigura clientii ca pot apela la un astfel de serviciu fara a plati taxe ascunse, compania include in pretul autoturismului inchiriat atat asigurarea RCA obligatorie, cat si rovinieta. De asemenea, parcurgerea unui numar nelimitat de kilometri si optiunea unui al doilea sofer sunt de cele mai multe ori gratuite.

    Pentru a stabili conditiile de incheiere a parteneriatului cu Promotor Rent a Car, puteti contacta operatorii companiei prin email sau telefon la numarul 0734403403. Daca va numarati printre aceia care detin o companie de rent a car in oricare din orasele Romaniei, puteti afla mai multe accesand si site-ul Promotor Rent a Car: Auto-Rent.ro.

    Vizualizari: 1585