rss

Produse si servicii necesare unei firme de inchirieri auto

  1. 03/07/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sursa: www.gedsmobilecarcleaning.com

    Exista numeroase companii ce au in dotare flote auto. Aceasta reprezinta o modalitate de a facilita oarecum efortul angajatilor, dar dincolo de asta, flotele de masini ale companiilor sunt folosite drept metode de promovare, daca sunt branduite, avand rolul de a creste gradul de notorietate al produselor si al serviciilor oferite.
    De asemenea, daca detii o afacere ce are drept domeniu de activitate inchirierea de masini, promovarea prin colantarea propriilor automobile este cea mai la indemana forma de a face publicitate. Iata de ce anume trebuie sa tii cont in intretinerea flotei a unei firme de inchirieri auto:

    1. Personalizeaza masinile
    Promovarea serviciilor de inchiriere auto prin branduirea propriilor masini din flota. Acest lucru este posibil prin apelerea la o firma de colantari auto, care poate realiza personalizarea in functie de dorintele tale.
    Aceasta este o metoda eficienta si inovativa de promovare, care a dovedit in timp ca are rezultate pozitive.
     
    2. Alege piese auto de calitate
    Pentru a oferi clientilor firmei tale de inchirieri auto un grad optim de siguranta, trebuie sa respecti cateva reguli simple. Verifica in mod constant masinile in serviceuri auto specializate si respecta indicatiilor consultantilor de acolo. In situatia in care este nevoie ca anumite elemente componente ale masinii, nu trebuie sa faci rabat de la calitate. Sunt foarte multe magazine online de unde poti achizitiona piese auto ieftine, dar produse de branduri recunoscute pe piata pentru calitatea pe care o ofera.
     
    3. Acorda atentie detaliilor
    Un lucru esential pentru succesul unui business din sfera inchirierii auto tine de atentia acordata detaliilor. Pentru ca potentialii clienti sa fie atrasi sa aleaga compania ta si nu un alt competitor, printre alti factori, conteaza foarte mult aspectul masinilor. Cu cat tinuta de drum a masinilor din flota auto se prezinta impecabila, cu atat vei reusi sa transmiti un aer profesionist.
    Masinile trebuie intretinute cat mai bine, iar asta se realizeaza prin curatarea interiorului si a exteriorului, ori de cate ori este nevoie. De asemenea, eventualele mici urme si zgarieturi ce pot aparea pe caroserie trebuie remediate, iar jantele si anvelopele trebuie sa fie inlocuite atunci cand nu mai arata corespunzator si isi pierd din proprietati, avand urme accentuate de uzura.
    De asemenea, daca detii o firma de inchirieri masini off-road, atunci anvelopele off-road trebuie sa fie bine curatate, dupa fiecare traseu.


    Advertorial!

    Vizualizari: 1266
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »