rss

Productia lui Audi RS4 inceteaza in noiembrie

  1. 19/10/2007
  2. Tags: Dodge challenger srt-8, Ford Mustang, Salonul auto de lachicago
Desi am mai auzit asemenea zvonuri pana acum, se pare ca de data aceasta, informatia are un iz mai pregnant de adevar, dat fiind faptul ca RS4, construit pe vechea platforma tehnica, va trebui sa ii faca loc unui nou model, bazat, evident, pe masina proaspat lansata la Frankfurt.

si Asta inseamna ca razboiul supersedan-urilor de clasa medie va ramane o lupta in doi – BMW M3Mercedes C63 AMG –, desi este foarte posibil ca trio-ul sa fie refacut temporar in caz ca IS-F va dovedi ca Lexus face si altceva decat masini pentru pensionari.

Primul din productie va iesi sedan-ul, urmat rapid de combi si, undeva prin 2008, de cabriolet,stocurile pentru primele doua versiuni urmand sa ajunga, la rata actuala de cumparare, cam pana in decembrie anul acesta (asadar, daca aveti cu ce, ar trebui sa va grabiti).

Disparitia lui RS4 va lasa o gaura imensa in gama constructorului din Ingolstadt, dat fiind faptul ca RS6 oricum costa mult mai mult decat cel mai rapid A4, insa ceva ne spune ca asteptarea unui viitoare “medii hipersportive Audi, care sa etaleze o fisa cu un raport foarte bun pret/performante, merita chiar daca va fi ceva mai lunga.
Vizualizari: 1301