rss

Prodrive ar putea cumpara Honda F1

  1. 18/12/2008
  2. Tags: David Richards, Formula 1, Honda, Prodrive, Subaru
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ziua in care Subaru a anuntat ca se va retrage din WRC i-a lasat pe cei de la Prodrive fara obiectul muncii, insa tot raul spre bine: asta l-ar putea determina pe patronul David Richards sa considere o reintrare in Formula 1, si sunt deja zvonuri care spun ca britanicul a pus ochii pe echipa Honda.

    Compania japoneza a mai colaborat si inainte cu firma de motorsport al lui Richards, care a declarat in cadrul unui interviu ca retragerea celor de la Subaru ii va da ocazia sa isi ia o vacanta si sa se gandeasca serios la un redebut in F1.

    "Noua structura a Forumulei 1, ce va intra in vigoare in 2010, va avea reguli noi si programe foarte drastice de reducere a costurilor, fapt care o face foarte atractiva si potrivita pentru o companie ca a noastra", a declarat fostul sef al lui Benneton si BAR. Sa fie intr-un ceas (mai) bun...

    Pe de alta parte, revenirea in Formula 1 a lui David Richards ar putea sa se dovedeasca destul de dificila, pe langa Prodrive zvonindu-se ca Peugeot si ART Grand Prix, echipa din GP2 a lui Nicolas Todt, sunt interesate de achizitionarea echipei Honda F1 .

    Vizualizari: 1156