rss

Preview: viitorul VW Touareg

  1. 15/01/2009
  2. Tags: Audi q7, Porsche Cayenne, Touareg, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    VW Touareg se apropie cu pasi destul de repezi de momentul pensionarii, chiar daca el inca reprezinta o oferta tentanta pentru cei care cauta un SUV excelent echipat si bine construit, la un pret decent.

    Viitorul model va trebui sa fie cel putin la fel de bun ca actuala masina, iar din ultimele informatii primite se pare ca asta nu va fi o problema.

    In primul rand, Touareg 2 va fi ceva mai mare pentru a indeparta o mare problema: lipsa celui de-al treilea rand de scaune.

    Asadar, el va oferi sapte locuri ca si majoritatea concurentilor, iar designul va fi destul de inrudit cu cel al lui Tiguan; pe de alta parte, acesta nu va fi singurul plus fata de actuala masina: platforma tehnica a viitoarelor generatii Audi Q7 si Porsche Cayenne va imprima SUV-ului VW o masa proprie mai mica si ii va permite sa foloseasca motoare mai eficiente.
     
    Gama va debuta cu un V6 pe benzina de 3,2 litri si 280 CP, iar intre el si top modelul V8 de 4,2 litri si 345 CP se vor intercala cel putin doua motoare pe benzina (unul de 2,7 litri si celalalt de trei litri).

    Ceva mai tarziu, acestea ar putea fi completate de un nou diesel V8 de patru litri cilindree, insa chiar mai sigura decat aparitia unui asemenea agregat ar putea fi cea a unei propulsii hibride, avand la baza motorul pe benzina de 3,2 litri.

    Vizualizari: 2102
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »