rss

Politia va efectua controale in trafic in urmatoarea perioada

  1. 10/01/2013
  2. Tags: anvelope iarna, Politia Rutiera, RAR
    Vezi toate fotografiile (1)

    Echipe mixte formate din politisti rutieri si reprezentanti ai Registrului Auto Roman (RAR) vor efectua controale in trafic in urmatoarele 10 zile. Acestia vor opri masini in trafic pentru a le verifica starea tehnica.

    In perioada 10-20 ianuarie, Directia Rutiera a Politiei Romane si Regia Autonoma - Registrul Auto Roman vor forma echipe mixte pentru a verifica la nivel national masinile in trafic, in scopul reducerii accidentelor produse pe fondul defectiunilor tehnice ale autovehiculelor.

    Mai exact, politistii si mecanicii RAR vor verifica mecanismul de franare, sistemul de directie, instalatia de iluminare/semnalizare, precum si reglajul acesteia, legalitatea montarii si utilizarii luminilor de alta culoare sau intensitate, dispozitivele ori accesoriile de avertizare, altele decat cele omologate.

    Totodata, se va verifica autenticitatea seriilor de identificare a vehiculelor, daca datele inscrise in certificatul de inmatriculare corespund cu caracteristicile tehnice, valabilitatea inspectiei tehnice periodice, precum si echiparea autovehiculelor cu anvelopele corespunzatoare, respectiv de iarna.

    In cazul in care vor fi constatate defectiuni tehnice care pot pune in pericol grav siguranta circulatiei, autoturismele in cauza vor fi imobilizate.

    Vizualizari: 16487
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »