rss

Politia in actiune: peste 60 de amenzi si doua permise suspendate in 3 ore

  1. 21/07/2011
  2. Tags: amenda, politie, Radar
    Vezi toate fotografiile (1)

    In urma unei actiuni intreprinse de Politia Romana pe  Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost inregistrate 60 de amenzi si doua permise suspendate pentru viteza excesiva.

    Cel mai vitezoman sofer s-a aflat la volanul unui Audi A6  inmatriculat in judetul Olt, informeza Adevarul. Acesta a fost amendat cu 603 lei si s-a ales cu permisul suspendat pentru ca circula cu o viteza de 208 kilometri la ora. Cel de-al doilea contravenient, aflat la volanul unui Volkswagen Passat, s-a ales cu aceeasi amenda si a ramas fara permis. Viteza cu care circula era de 184 de kilometri la ora

    Politistii au mai oprit doua motociclete de mare putere, una dintre acestea fiind suspectata ca are un dispozitiv de bruiere a radarelor. La final, s-a dovedit a fi un dispozitiv cu ultrasunete, folosit pentru alungarea cainilor agresivi.

    In actiunea de pe Autostrada A1 au fost instalate radare in cascade. In ultimele trei saptamani, pe cele doua autostrazi, Peste 490 de soferi au fost amendati si 37 au ramas fara permise.

    Acestia au fost inregistrati de radarele TRU-CAM, care stabileste viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.

    Vizualizari: 2160