rss

Politia i-a confiscat masina in valoare de peste jumatate de milion de dolari. VIDEO cu momentul

  1. 22/02/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    In Anglia, politia nu se joaca. Pentru ca nu a putut prezenta o asigurare valabila, soferul unui Ferrari in valoare de peste jumatate de milion de dolari a ramas fara masina din dotare.

    La inceputul acestei luni, persoanele aflate in trecere prin cartierul Mayfair din Londra au fost martorii unei scene rar intalnite. Politia tocmai confiscat un Ferrari in valoare de peste jumatate de milion de dolari.

    Este vorba, mai precis, despre un exclusivist 458 Speciale Aperta, oferit intr-o editie limitata la numai 499 de exemplare. Fiecare echipat cu cate un motor V8 de 4.5 litri si aproximativ 605 CP.

    Motivul pentru care automobilul italian a fost ridicat de autoritati? Soferul in varsta de 21 de ani, insotit de tatal sau intr-un Porsche 918 Spyder, nu a putut prezenta o asigurare valabila, potrivit celor prezenti la fata locului.

    Acum, exclusivistul Ferrari 458 Speciale Aperta, care face parte dintr-o serie de doar 49 de automobile cu volan pe dreapta, ar putea fi scos la licitatie. Intre timp, in presa au ajuns mai multe imagini cu masina.

    Vizualizari: 1517