rss

Polestar poate vinde modelul "1" cu 150.000 de euro

  1. 20/10/2017
  2. Tags: Polestar 1
    Vezi toate fotografiile (4)

    Polestar 1, coupe-ul sportiv al lui Polestar, va fi initial disponibil numai printr-un serviciu de abonament, asa cum anuntam intr-o stire anterioara.

    Intr-o declaratie de presa preluata de Autoblog, purtatorul de cuvant al companiei Polestar, Johan Meissner, a spus:

    "In termeni simpli, toate autoturismele Polestar vor fi oferite pe baza unor abonamente cuprinzatoare care vor acoperi deprecierea, asigurarea si intretinerea. Daca doriti sa intelegeti costul unui Polestar 1, numai din motive comparative, pretul orientativ ar fi in zona a 130 - 150.000 de euro. Daca un client doreste sa achizitioneze masina in totalitate, acesta este un lucru pe care il vom evalua ulterior”.

    La lansarea Polestar 1, acesta va fi disponibil doar pentru comenzi prin intermediul site-ului web al marcii si pe baza de abonament pe doi sau trei ani. Acest abonament va include totul, de la intretinere la asigurare. Preturile nu sunt inca stabilite.

    Polestar 1 este un 2 + 2 Gran Tourer ce foloseste arhitectura platformei scalabile Volvo, puterea fiind asigurata de doua motoare electrice si un motor termic cu patru cilindri de 2.0 litri, care creeaza o putere maxima de 600 CP si cuplu maxim de 1000 Nm.


    Vizualizari: 1081