rss

Polestar da startul precomenzilor pentru noul coupe hibrid cu 1.000 Nm cuplu. Avansul este de numai 2.500 de euro

  1. 13/03/2018
  2. Tags: noul polestar 1, polestar, Polestar 1, precomanda polestar, precomenzi polestar 1
    Vezi toate fotografiile (4)

    Brand-ul de performanta Polestar a prezentat la finalul anului trecut primul model de serie, dupa "despartirea" de parintele Volvo. Botezat simplu One, acesta este un coupe hibrid care combina un propulsor pe benzina de 2.0 litri si 343 de cai putere, cu doua motoare electrice de 218 cai.

    Cuplul dezvoltat de acest ansamblu este impresionant, si anume 1.000 de Nm. Trebuie mentionat si faptul ca in regim 100% electric, masina poate parcurge pana la 150 de kilometri cu o singura incarcare.

    Noul Polestar 1 va intra in productia de serie la jumatatea anului 2019, insa brand-ul de performanta a deschis lista de precomenzi inca de pe acum. Astfel, clientii din 18 tari pot aplica deja pentru a avea asa ceva in garaj.

    Este vorba despre China, Statele Unite ale Americii, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franta, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Belgia si Canada.

    Avansul este de numai 2.500 de euro, insa noua masina a suedezilor poate fi achizionata doar pe internet, prin intermediul unui site dedicat sau a unei aplicatii mobile.

    Citeste mai multe pe 4tuning.ro

    Vizualizari: 1682