rss

Platesti 13 mii euro, insa nu primesti nici macar AC. ASA ARATA versiunea cheala!

  1. 18/10/2017
    Vezi toate fotografiile (9)

    Clientii au ramas cu gura cascata cand au inceput sa isi primeasca masinile. Au platit aproape 13.000 de euro, insa nu au primit nici macar aer conditionat in schimb!

    Lansata chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Polo porneste in Germania de la 12.975 de euro.

    In versiunea de baza, subcompacta companiei din Wolfsburg este livrata intr-o echipare extrem de saracacioasa, fara instalatie de aer conditionat, oglinzi cu reglare electrica si functie de incalzire, proiectoare de ceata sau sistem audio, printre multe altele.

    Mai mult de-atat, cumparatorii celei mai ieftine varianta a noului Volkswagen Polo sunt nevoiti sa se multumeasca cu o caroserie de culoare gri si un set de jante din otel pe 14 inch, puse in miscare de o motorizare de un litru si 65 CP.

    Spre deosebire de situatia de pe piata auto din Germania, subcompacta companiei din Wolfsburg se vinde in Romania cu aer conditionat, faruri de ceata cu functie cornering, ecran tactil de 16.5 centimetri si patru difuzoare in standard.

    Ce este drept, si preturile de pornire difera, clientii romani avand de scos din buzunare 13.055 euro pentru versiunea de baza a noului Volkswagen Polo - inzestrata tot cu un benzinar de un litru, dar care dezvolta 75 CP in cazul de fata.

    Vizualizari: 4091
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »