rss

Pescarolo ar vrea sa lucreze cu Peugeot

  1. 28/04/2007
  2. Tags: Henri pescarolo
    Vezi toate fotografiile (1)
    Henri Pescarolo spune ca ar dori ca echipa sa sa-si uneasca fortele cu cei de la Peugeot in proiectul LeMans. El a vrut ca startul parteneriatului sa fie chiar editia din acest an, dar, chiar daca acest lucru nu a fost posibil, spune ca nu este exclus sa se bata palma pentru 2008.

    Pescarolo spune ca oricum, varianta de a astepta inca un an, este cea mai buna. "Daca incepeam sa colaboram din 2007, exista riscul ca meritele sau vina pentru un rezultat pozitiv, respectiv negativ, sa fie puse pe seama uneia dintre entitati. Si nu era fair, tinand cont ca vorbim de un parteneriat, in care ambele parti trebuie sa fie privite la fel indiferent de ierarhie", a spus Pescarolo.

    Pescarolo spera ca, in pofida unui regulament care favorizeaza masinile diesel, echipa sa sa obtina un rezultat mare la LeMans.

    El nu se va putea baza in editia 2007 pe Loeb, cel care a alergat pentru aceasta echipa in ultimele doua editii, francezul anuntand ca are un program foarte incarcat si, in plus, ca nu crede ca prototipurile cu motoare pe benzina au vreo sansa in fata celor Audi si Peugeot.
    Vizualizari: 676
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »