rss

Performanta dinamica personalizata: accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Sedan si BMW i5

  1. 01/10/2023
    Vezi toate fotografiile (20)

    Inca de la prima generatie de modele, BMW Seria 5 Sedan s-a caracterizat prin sportivitate rafinata si confort de inalt nivel pe distante lungi. Noua generatie de model, a opta a celui mai de succes sedan business din lume, evidentiaza, de asemenea, caracterul dinamic prin proportiile atletice. Accesoriile BMW M Performance, care vor fi disponibile o data cu lansarea pe piata a noului BMW Seria 5 Sedan si a variantei electrice BMW i5 in octombrie 2023. Acestea imbunatatesc in mod special aspectul sportiv. Gama de accesorii pentru aerodinamica, interior si sasiu ofera multe optiuni pentru personalizare de inalta performanta.
    Perfect coordonate: accesoriile M Performance Carbon
    Componentele aerodinamice si de exterior BMW M Performance amplifica imaginea sportiva a BMW Seria 5 si BMW i5. Accesoriile au fost dezvoltate special pentru modelele  care vin echipate cu pachetul M Sport sau pachetul M Sport Pro si sunt integrate perfect cu geometria si designul automobilului. Accesoriile originale BMW M Performance pentru aerodinamica si exterior sunt testate si aprobate intotdeauna conform regulilor stricte de calitate ale BMW Group. Deoarece acestea au fost deja omologate cu automobilul, nu este necesara inregistrarea lor la autoritatile de reglementare.
    Toate componentele Carbon sunt realizate din plastic armat cu fibra de carbon (CFRP), sigilate cu lac transparent pentru a obtine un finisaj de inalta calitate. In partea din fata si din spate a caroseriei, prinderea frontala M Performance Carbon din patru piese, precum si spoilerul spate M Performance Carbon Pro si difuzorul spate M Performance din trei piese, realizat din fibra de aramida, asigura un aspect distinctiv, si face trimitere la designul spefic din motorsport. Optional este disponibil si un spoiler spate M Performance grunduit.
    Pe langa accesoriile laterale M Performance Carbon, care confera profilului automobilului si mai multa lungime si profunzime vizuala, noile dungi de accent M Performance in Frozen Black subliniaza liniile dinamice ale noilor BMW Seria 5 Sedan si BMW. i5. Dungile de accent imprimate digital sunt in antracit mat si au inscriptia M Performance.
    Colantele M Performance pentru pragurile laterale, care constau dintr-o linie curbata atractiva de culoare gri mat, sunt si ele noi in gama si evidentiaza si mai mult profilul automobilului. Colantele sunt amplasate sub usi si ofera o nota eleganta de culoare, in special pe pragurile laterale negre. Dunga decorativa atractiva se armonizeaza perfect cu dunga de accent M Performance in Frozen Black si cu accesoriile laterale M Performance Carbon.
    Gama de accesorii de inalta calitate pentru exterior este completata de capacele oglinzilor exterioare Carbon M si capacul antenei M Performance Aramid. Capacul antenei din plastic ranforsat cu fibra de aramida este element atractiv vizual si in acelasi timp functional pe plafonul vehiculului. Fibra de aramida are un aspect de suprafata similar cu al fibrei de carbon, dar are o permeabilitate electromagnetica ridicata. Materialul inovator permite functionalitatea deplina a antenei in combinatie cu un aspect sportiv.
    Optiunile de inalta calitate pentru interior sporesc sentimentul de motorsport din cockpit
    De indata ce usile sunt deschise, placutele M Performance Carbon pentru praguri ofera o declaratie de sportivitate si arata in mod inconfundabil ca noul sedan business este orientat spre performanta dinamica. In plus, covorasele M Performance din velur, cu marginile din piele sintetica si cusaturile decorative in culori contrastante, adauga o nota sportiva suplimentara. Cele doua covorase frontale ale setului de patru piese prezinta, de asemenea, inscriptii M Performance brodate pe insertia din material si un steag in culorile distinctive M.
    Carcasa M Performance pentru cheie reprezinta un alt detaliu rafinat, cu o nota sportiva. Husa de protectie, realizata din piele Nappa de inalta calitate, este placuta la atingere si prezinta imprimare cu efect de fibra de carbon in combinatie cu Alcantara. Tastele functionale pot fi accesate liber, astfel incat cheia nu trebuie sa fie scoasa din carcasa.
    Capacul M Performance Carbon al rezervorului este disponibil si pentru modelele cu motor termic, dar si pentru variantele plug-in hybrid ale noului BMW Seria 5 Sedan. Are banda dublu adeziva in interior si poate fi atasat de catre client la capacul deja existent la rezervorul de combustibil.
    Jante din aliaj usor si sistem de franare sport pentru performante optimizate
    Jantele M Performance din aliaj usor disponibile pentru noul BMW Seria 5 Sedan si pentru varianta electrica BMW i5 sunt potrivite in mod ideal pentru un stil de condus sportiv si confera un aspect distinctiv. Gama pentru noile BMW Seria 5 Sedan si BMW i5 include seturi de jante de 19 si 21 de inchi. Setul complet de roti de vara, cu jante M Performance de 21 de inchi, din aliaj usor si design cross-spoke, este disponibil pentru toate tipurile de automobile, fie cu finisaj lucios M Bicolor Jet Black, fie M Frozen Midnight Grey.
    Pentru toate variantele de model, jantele M Performance de 19 inchi, din aliaj usor si design Y-Spoke, in negru mat sunt disponibile si ca set complet de roti de vara. Cu exceptia BMW i5 M60 xDrive, setul complet de roti de iarna corespunzator, ale carui anvelope sunt potrivite si pentru lanturi de zapada, este disponibil pentru toate variantele de propulsie ale noului BMW Seria 5 Sedan. Seturile de roti suplimentare pot fi depozitate cu stil in sacii M Performance pentru anvelope. Setul format din patru piese este potrivit pentru jantele cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 22 de inchi si are inscriptia M Performance.
    Sistemul de franare M Performance de 20 de inchi ofera puterea de decelerare necesara pentru un stil de condus sportiv. Etrierele de frana vopsite in rosu, care prezinta sigla M in patru culori, arata foarte distinctiv in combinatie cu designul deschis al jantelor de 21 de inchi, din aliaj usor. Sistemul de franare sport foloseste frane cu etrier fix, din aluminiu, cu sase pistoane pe puntea fata si frane cu etrier cu un singur piston pe puntea spate. Discurile de frana usoare M Performance, de format mare, ventilate interior si perforate, ofera o capacitate de suport termic imbunatatita si ofera astfel o putere de franare si mai mare in conditii extreme, de exemplu pe circuitul de curse.

    Vizualizari: 475