rss

Pebble Beach: Masini de colectie si supercaruri memorabile (galerie foto)

  1. 20/08/2012
  2. Tags: BMW, Bugatti, Viper, Zagato
    Vezi toate fotografiile (51)

    Concursul de Eleganta de la Pebble Beach, cel mai exclusivist eveniment auto din lume, a dezvaluit o intreaga armata de modele de performanta, dar si de colectie. Printre exponate s-au numarat BMW Zagato Roadster, SRT Viper GTS Launch Edition si Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse SE.

    Week-endul trecut si-a deschis portile cel mai asteptat eveniment al anului pentru colectionarii de bijuterii auto. Concursul de Eleganta de la Pebble Beach a dat ocazia producatorilor auto si nu numai sa isi expuna creatiile exclusiviste.

    Daca pentru Concursul de Eleganta de la Villa d'Este BMW a pregatit, impreuna cu Zagato, conceptul de design BMW Zagato Coupe, pentru Pebble Beach cele doua branduri au construit versiunea roadster, un model spectaculos, ce a nascut multa admiratie in randul vizitatorilor.

    Impartind aceeasi scena, Bugatti a creat o editie speciala a celebrului Veyon. Este vorba despre Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse SE., versiuni caracterizata de o cromatica a caroseriei speciala, "Bianco" si "New light blue", proiectata in amintirea elegandarului Type 37 din 1928.

    Tot pentru Salonul Auto de Eleganta de la Pebble Beach, SRT a pregatit noul Viper GTS Launch Edition, o editia limitata a supersportivei americane. Distinctive sunt benzile albe longitudinale, ce amintesc de Dodge Viper produs in perioada 1996-2006. De propulsie se ocupa un V10 de 649 Cai Putere si un cuplu maxim de 813 Nm.

    Pe langa lista infinita de supercaruri si masini de colectie, la eveniment au luat parte si o serie de vedete printre care Jay Leno, cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobilele istorice.

    Vizualizari: 4838