rss

PAS inainte pentru BMW

  1. 09/01/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Pas, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (1)


    BMW va produce o gama de automobile in versiune PAS (Progressive Activity Sedan), bazata pe viitoarea generatie de modele Serie 3, ce va debuta in 2010. Presedintele BMW, Nortbert Reithofer a confirmat ca va lansa un model mai mic care sa insoteasca la debut viitorul model PAS, bazat pe seria 5.

    Noua gama va beneficia de tractiune pe rotile din spate insa pe lista de optiuni, pusa la dispozitie de BMW pentru clientii sai, se afla si varianta cu tractiune integrala.

    Modelul va avea 5 locuri, capacitatea de incarcare fiind sacrificata in favoarea unui design mai sportiv. Seria 3 PAS va fi pozitionata ca marime intre versiunea Touring si X3.

    BMW va realiza o serie de upgraduri pentru cresterea puterii si reducerea consumului de combustibil. Cea mai mare schimbare va veni sub forma transmisiei cu dublu ambreiaj care va inlocui transmisia automata in 6 trepte.

    Desi constructorul bavarez a inceput sa-si dezvolte planurile pentru Seria 3 PAS in urma cu 18 luni, o data definitiva de productie urmeaza sa fie stabilita.
    Vizualizari: 947