rss

Parcarea de taxi de la Gara de Nord, rezervata pentru Meridian Taxi

  1. 27/08/2013
    Vezi toate fotografiile (1)

    MERIDIAN TAXI a castigat licitatia pentru inchirierea spatiului de la intrarea in Gara de Nord. Utilizand modelul de comenzi implementat in Aeroportul Henri Coanda, MERIDIAN TAXI   pune la dispozitia calatorilor din Gara de Nord, dispozitive touchscreen pentru efecturea de comenzi taxi.

    Pentru reorganizarea activitatii de taximetrie din zona Garii de Nord, MERIDIAN TAXI va investi in urmatorul an 50.000 euro. Investitia va consta in instalarea a 4 touchscreen-uri pentru efecturea de comenzi, a unui sistem de video supraveghere, bariere la intrarea si la iesirea din spatiu.

    De asemenea, MERIDIAN TAXI va asigura asistenta calatorilor prin amplasarea de dispecere la fiecare touchscreen, dispecere care ii vor ajuta pe calatori sa cheme taxiul. Acum siguranta calatorilor este garantata, deoarece accesul in zona va fi permis doar companiei MERIDIAN TAXI.

     "Prin preluarea acestui serviciu de catre compania MERIDIAN TAXI s-au creat premisele imbunatatirii substantiale a serviciilor de taximetrie datorita gradului de siguranta a calatoriei" declara dl. Lucian MARIN, Director Executiv MERIDIAN TAXI.

    Vizualizari: 2097