rss

Pagini Aurii se relanseaza pe web si pe mobil

  1. 04/10/2013
  2. Tags: pagini aurii
    Vezi toate fotografiile (1)

    Motorul de cautare Pagini Aurii se relanseaza intr-o noua forma, punand la dispozitia utilizatorilor o noua platforma de search, ce se adapteaza cerintelor actuale in publicitatea online. In plus, noul serviciu poate fi accesat cu usurinta si de pe telefonul mobil.

    Noua platforma se prezinta intr-un format cu totul noul, oferind utilizatorilor acces direct la o baza de date completa, actualizata zilnic, in care gasesc cele mai relevante si detaliate rezultate despre companiile de care sunt interesati, din Romania si Europa. Motorul de cautare are si o componenta separata in limba engleza, prezenta pe site-ul corporate.

    Noul site foloseste cea mai avansata tehnologie de sortare si afisare a rezultatelor, avand incorporat conceptul de landing page, ceea ce avantajeaza atat utilizatorii cat si propagarea informatiilor relevante despre companii in motoarele de cautare gen Google.

    Noua interfata se prezinta intr-un format actualizat cu sectiuni si servicii nou introduse pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad maxim de interactivitate cu utilizatorii. Mai mult decat atat, utilizatorii au la dispozitie un serviciu de chat online, unde pot afla informatii direct de la echipa de Relatii Clienti. O noutate este si sectiunea de bannere si logo-uri care fac trimitere direct catre website-urile clientilor Pagini Aurii.

    Versiunea de mobil a site-ului este cel mai avansat director mobil din Romania, prezentat sub forma unei interfete usor de vizualizat pe telefon, care pot accesa internetul, pastrand tot continutul bogat al site-ului, toate detaliile companiilor listate, precum si algoritmul de relevanta in cautare.

    Vizualizari: 2072